Vihdoin! 365 Päivää häihin!

30.07.2021
Heipparallaa ja tervetuloa mun hääblogin ensimmäiseen postaukseen. Tän postauksen tarkoituksena on enemmänkin käydä läpi fiiliksiä tulevista häistä sekä rupatella niitä näitä omiin häihin liittyen. Eli siis hyvinkin vapaamuotoinen postaus.

Häät on ollut pitkään pohdinnan alla

Häitä olen tosiaan suunnitellut jo melkein vuoden verran. Koronan takia moni pari on siirtänyt häitään ja moni näistä häistä sijoittuu vuosille 2021 ja 2022. Näin ollen itse ennustin hyvissä ajoin, ettei juhlapaikan saaminen saati vihkimisajan varaaminen olisi niin kauhean haasteellista. Mahdollistin itselleni sen, että minähän olen ensimmäinen ja aion saada varmasti juuri ne asiat omiin häihini, mitä olen ajatellut. Tähän mennessä olen onneksi saanut lähes kaiken, mitä olen päässäni suunnitellut, joten onneksi aloitin ajoissa.

Häihin on tasan vuosi ja perhoset tuntuu jo nyt vatsassa! Vuosi on tavallaan pitkä aika, mutta tää vuosi menee ihan varmasti todella nopeasti (tai ainakin toivon näin). Mä oon miettinyt paljon meidän häitä, välillä onnesta pakahtuneena ja välillä ihan järjettömässä stressipäissäni, mutta suurimmilta osin fiilikset on todella positiiviset ja ennen kaikkea ODOTTAVAISET. Enhän mä nyt malta odottaa tälläistä tapahtumaa millään. 

Mä olen suunnitellut omia häitäni varmaan niin kauan kun muistan. Mulle häät on todella tärkeä asia ja naimisiin meno on yksi mun monista unelmista, jonka haluan elämäni aikana toteuttaa. Onneksi mulle sattui näinkin hyvin ja pääsen suunnittelemaan häitäni näinkin nuorena. Mulla on päässäni omiin häihini paljon visioita, mutta olen valmis ottamaan paljon vinkkejä vastaan. 

Tuleekohan musta Bridezilla?

Muistan kertoneeni miehelleni (jopa ennen meidän seurustelua), kuinka jo nyt katselen häämekkoja tulevaa suurta päivää varten:D Kumma, ettei hän siitä säikähtänyt (oltiin siis 14-vuotiaita). Häämekko on mulle varmaan tärkein asia ja en tule luultavasti olemaan mistään muusta niin tarkka. Olen kuitenkin miettinyt asiaa jo lähemmäs kymmenen vuotta, joten mekon ehdottomasti tulee olla täydellinen. Moni ajattelee minun olevani liian tarkka tai jollain tavalla melkein sekopää, mut hei, tää on mun päivä, joten mä aion olla tarkka!!

Juhlatila tulee olemaan hempeä ja vaalea sävyltään. Sinne en ole vielä hankkinut mitään koristeita. Jos olet järjestämässä häitä, suosittelen Facebookin hääkirppiksiä, joissa morsiamet usein myyvät pois hyvin tarpeellisia häihin tarvittavia koristuksia, kuten esimerkiksi maljakoita, kynttilänjalkoja etc. Itse etsin vielä paljon häihini juttuja, joten Facebookin kirppikset on päivittäin mulla selailussa. 

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin tunnelma

Vaikka haluan suunnitella koristeet ja muut tarkasti, en kuitenkaan halua, että häämme ovat tunnelmaltaan mauttomat ja hajuttomat. Tahdon, että häissämme kellään ei olisi tylsää! Sen takia olenkin pyytänyt sukulaisilta paljon hauskaa ohjelmaa ja haluan itsekin suunmitella jotain rentoa ja hauskaa tekemistä hääjuhlaan. Tärkeintä mulle on se, että kaikilla on mukavaa ja rentoa olla meidän häissä!

Kaikki on siis tällä hetkellä häiden osalta hyvin

Muutoin kaikki rullaa tällähetkellä häiden osalta todella hyvin. Tällä hetkellä olemme varanneet siis kirkon, juhlatilan, kuvaajan, bändin sekä pitopalvelun. Kaikki ns. varattavat asiat on siis tehty. Se oli lähes välttämätöntä tämän vielä toistaiseksi vallitsevan pandemian lomassa. Päivittelen tänne nyt mahdollisimman paljon, kuinka touhu etenee ja kuinka asiat onnistuu suunnitelmien mukaisesti. Tervetuloa siis seuraamaan meidän häiden etenemistä tässä blogissa!:)
Luo kotisivut ilmaiseksi!