271 päivää häihin

31.10.2021

Tahtoo.fi

Moikka kaikille, en olekaan vielä oikein kirjoitellut tänne. Johtuu varmaan siitä, että kaikki aikani on mennyt häiden suunnitteluun... Meidän hääsuunnittelut on siis etenemässä hurjaa vauhtia ja halusinkin nyt puhua mun viime viikkoisesta projektista, nimittäin hääsivuston luomisesta. Monella herää nyt varmasti kysymys, että mikä ihme on hääsivusto ja miksi olet sellaisen alunperin edes halunnut luoda? Mä kerron teille nyt, mikä on tahtoo.fi ja miksi mä halusin valita sen yhdeksi osaksi mun häitä.


Mikä on hääsivusto?

Hääsivusto on siis ihan nettisivusto, jonka olen luonut tahtoo.fi alustalle. Jokainen vieras saa kutsunsa mukana QR-koodin, joka ohjaa vieraan hääsivustolle. Siellä jokainen vieras perheineen voi ilmoittaa tulonosa häihin sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat tai vaikkapa tarpeen autokyydille. Tämä on mielestäni älyttömän helppo tapa vastaanottaa kaikkien vieraiden ilmoittautumiset ja muut tärkeät informaatiot. Hääsivustolle ei myöskään pääse kuokkavieraat, sillä sivustolle pääsee vain omalla nimellä, sekä mahdollisella salasanalla. 

 Meidän sivustollamme on myös ohjeet vihkikirkkoomme sekä juhlapaikalle, häälahjatoiveet sekä yhteystiedot. Näin jokainen vieras saa kattavan paketin hääinfoa, eikä meidän tarvitse lähettää kellekkään postissa hirveän informatiivista hääkutsua.

Häiden jälkeen jokainen vieras saa lisätä sivustolle kuvia, joita on mahdollisesti ottanut häiden aikana. Myös toki me lisäämme hääkuvaajan ottamia kuvia sivulle, jolloin kaikki vieraat saavat ihastella niitä. 


Kauanko hääsivuston luomiseen menee?

Tahtoo.fi alustalle nettisivun tekeminen on tehty todella helpoksi, mutta toki jokainen asia aina vaatii hetken opettelua. Koska olen suuri perfektionisti, hääsivuston tekemiseen mulla meni kyllä useita kymmeniä tunteja, mutta projekti oli enimmäkseen kivaa ja hauskaa, jonka vuoksi ne tunnit meni todella nopeasti. Hääsivusto on siis valmis ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen.


Muita hyviä puolia

Tahtoo.fi auttaa myös esimerkiksi häiden suunnittelussa. Sinne voit suunnitella periaatteessa aivan kaiken. Itse olen tykännyt myös ihan fyysisestä suunnittelukansiosta ja -vihosta, mutta täytyy sanoa, että ilman tahtoo.fi nettisivua en olisi ihan kaikkea edes muistanut vielä ajatella. Siellä on myös todella järkevä pöytäjärjestyksen suunnitteluosio, jolla voit suunnitella vieraiden istumajärjestyksen todella helposti! Ja ainiin, sinne voit suunnitella myös hääbudjetin, joka on muuten aika tärkeä asia suunnitella (ellet ole miljonääri). 

Mä itse tykästyin koko ideaan ja nyt tahtoo.fi kaikki palvelut on aktiivisesti käytössä. Mutta vielä painotan, että muu suunnittelu tapahtuu aikalailla muualla, sillä tykkään pitää fyysisesti jotain kansiota, josta kaiken iformaation löydän ilman laitteita. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!